4 retter pr. person kr. 125
5 retter pr. person kr. 135
6 retter pr. person kr. 145
7 retter pr. person kr. 155
8 retter pr. person kr. 165
9 retter pr. person kr. 175
10 retter pr. person kr. 195
Små stegte urtebrød med tomat, Parmaskinke og parmesan
Små stegte urtebrød med oliven taparnade og lufttørrede pølse
2 slags grøntsagsstave med dip
Artiskokhjerter med dild creme, laks og citron
Bagt squash med mango og kylling
Bagte rødløg med pesto og røget oksefilet
Langtidsstegte tomater anrettet med urtecrem og røget laks
Små frikadeller med hvidløgs mayo
Kyllingspyd med salsa dip
Årstidens små grøntsagstærter/quiche
Melon på pind med Serrano skinke og sort sesam
Oliven og perleløg på pind marineret i pesto
Små stykker ovnbagt laks på toast med olivenpure
Urtebagt lyssej på chips
Vol au vent med diverse rogn (stenbiderrogn/lakserogn)
Ristet rugbrød med blå kornblomst ost
Blandede ostestave fra Europa med druer og friske dadler
Comte ostestave med blomme sirup
Små brownie på pind
Ananas og chokolade
Frisk frugt i lille skål med mynte
Små kransekager
Jordbær med vanilje creme
Små petit four
Klassisk canapeer (anrettet på lille rund brød):
Røget laks med urtecreme og lakse æg
Røget tun med asparges i citrus
Hellefisk med fennikel mayo
Oksefilet med trøffelcreme og parmesanost
Parmaskinke, Manchego og frisk figen
Vitello Tonnato (kalve roastbeef med tunsauce, kapers)
Orange bagt andebryst med syltet tranebær
Kalve tartar rørt med Cognac, rødløg og friske krydderurter
Rørt laksecreme med dildcreme
Stenbidderrogn/Lakserogn(sæson)
Tigerreje med nogle varme krydderier
Parmaskinke med Manchego / frisk figen
Frugt-buffet med blandet frugt kr. 25 pr. person.
Buffet nr. 1
Pikante frikadeller
Grøntsagsstave og dip
Osteklodser
Petit four
Kr. 110 pr. person
Buffet nr. 2
Pikante frikadeller
Grøntsagsstave og dip
Osteklodser
Petit four
Fingersandwiches
Kr. 125 pr. person
Buffet nr. 3
Pikante frikadeller
Grøntsagsstave og dip
Osteklodser
Petit four
Fingersandwiches
Croissanter med fyld
Diverse chips