Ring til Copenhagen Catering:
32 54 01 23
Skriv til Copenhagen Catering
Info@copenhagencatering.dk
Alle hverdage mellem:
8:00 - 17:00
Ring til Copenhagen Catering:
32 54 01 23
Skriv til Copenhagen Catering
ab@allan-bo.dk
Alle hverdage mellem:
8:00 - 17:00

 

 

 

PORTIONSANRETTET (Corona) CATERING

Anrettet portionsvis pr. person

MIN. 5 PERSONER

FRIT LEVERET I STORKØBENHAVN

Anrettet portionsvis pr. person

GOD TIL FROKOST, MØDE ELLER LET AFTENSMAD

 

 

Tapas bakke nr.1

(serveres kold)

Urte brød med pesto og kalve roastbeef

Røget laks med toast og krydder creme

Kylling spyd med sesam salsa

Tomat feta salat i krydder olie

Kartoffelsalat i persille pesto og citrus

2 oste fra Europa med druer og friske dadler

Små brownies med bær

Brød og smør

Pris pr. person kr.150 inkl. moms og levering

Alt er anrettet portionsvis pr. person

Tapas bakke nr.2

(Serveres kold)

Parmaskinke, Parmesan og melon

Røget oksefilet med mango salat

Små krydderdeller med tzatziki

Tomat mozzarella og oliven

Kartoffel i salvie creme og sort sesam

2 oste fra Europa med druer og friske dadler

Orange chokolade mousse

Brød og smør

Pris pr. person kr.150 inkl. moms og levering

Alt er anrettet portionsvis pr. person

Tapas bakke nr.3

(Serveres kold)

Krydder røget gris og urte coleslaw

Okse i Bullfighter Sauce med chili tomater

Spicy Chicken Sticks med BBQ 

Spidskål med tomat, nødder, rosiner serveres med dild dressing 

Krydder bagte kartofler med dild 

2 oste fra Europa med druer og friske dadler

Frisk ananas og bær i chokolade

Brød og smør

Pris pr. person kr.150 inkl. moms og levering

Alt er anrettet portionsvis pr. person

GOD TIL MIDDAG, SAMMENKOMST ELLER BARE HYGGE

GOURMET TAPAS

(Serveres kold)

Hummersalat i urte creme med lime og dild

Laksecarpaccio med artiskok salat rørt i basilikum creme med citrus og hvidløg

Scampi rejer i hvidløg, mango og kørvel

Parmaskinke og Cantaloup-melon med persillepesto, soltørrede tomater og oliven

Vitello Tonnato: kalv i tyndeskiver med tun sauce, kapersblomster og parmesan

Okse i trøffel creme med svampe og urter 

Grillet tomat i olivenolie og hvidløg

Marineret kartoffelsalat i marinade af hvidløg, tomat og krydderurter

Udvalg af godt marinerede oliven i krydder olie

2 gode oste med druer og dadler

Hindbær chokoladekage med orange chokolade mousse

Brød og smør

Pris pr. person kr.250 inkl. moms og levering

Alt er anrettet portions

 

  

25 ÅRS JUBILÆUMS TAPAS

1997-2022

Hummer og mango i kørvelcreme med steget rugbrøds chips

Røget laks fra Nordsøen med artiskok salat rørt i basilikum og citrus

Røget skinke af glad gris med melonsalat i persillepesto, soltørrede tomater og oliven

*

Okse i estragon sauce med rodfrugter, citron, hvidløg og persille 

(Lunes let i ovn)

Tomatsalat af 3 slags tomater, feta, krydder olie og citron-timian

Rød og hvid spidskåls (coleslaw) i krydderdressing

Cremet kartoffelsalat rørt i urte creme  

*

2 gode oste fra Europa med druer, dadler og kiks

*

2 små desserter:

Fuldfed (98,2% fedt) Chokolade Brownie med chokolade orange creme

Frisk frugtsalat i mynte med ristet nødder og honning

Leveres med brød og smør

 

Pris pr. person kr.250 inkl. moms og levering

Alt er anrettet portions

 

FINGERFOOD

SMÅ LETTE OG DELIKATE RETTER GOD TIL

FROKOST / MIDDAG / RECEPTION / MØDE / AFSLUTNING / VINSMAGNING M.M.

Fingerfood forslag nr. 1

Små stegte urte-brød med pesto og kalve roastbeef

Små stykker ovnbagt laks på toast med olivenpuré

Bagt rødløg med gedeost og rosemarin

Årstidens små grøntsagstærter

Melon på pind med røget skinke og sort sesam

Udvalg af små oste fra Pyrenæerne

Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig

Små brownies på pind

Pris pr. person kr. 155 inkl. moms og levering

Alt er anrettet portions

Fingerfood forslag nr. 2

Spinatfarserede artiskokhjerter

Vol au vent med urte crem og lakserogn

Ristet ciabatta brød med kalve roastbeef og salsa

Mini pizza med dildcreme og røget laks 

Kylling spyd med mild salsa

Udvalg af små oste fra Norden

Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig

Små drømmekager på pind

Pris pr. person kr. 165 inkl. moms og levering

Alt er anrettet portions

Fingerfood forslag nr.3

Bagte løg farserede med ristede svampe

Bagt aubergine anrettet med røget laks og urter

Urte-bagt lyssej på ristet rugbrød

Nye små kartofler på pind med dild dip

Pesto bagt squash med røget oksefilet

Udvalg af små oste fra Italien

Udvalg af godt marineret oliven fra syd Frankrig

Små petit fours

Pris pr. person kr. 175 inkl. moms og levering

Alt er anrettet portions

Fingerfood forslag nr.4

Toast med letsaltet lakse æg og creme

Melon med røget skinke og sort sesam

Små krydrede frikadeller med agurk creme

Kalve stick i tun sauce  

Kylling timbale med tangsalat

Mozzarella og tomater på spyd med dild pesto

Udvalg af marinerede oliven fra Sydfrankrig Europæiske oste i stave med druer og dadler

Ananas dyppet i chokolade

Pris per person kr. 185 inkl. moms og levering

Alt er anrettet portions

 

Catering Nyheder

 
 
 
 
Fingerfood
Små lette og delikate retter, god til let frokost/middag/reception/efter møde/afslutning/vinsmagning m.m...
Reception eller let sammenkomst / studenterfest. Se de tre forskellige forslag ...

RING ELLER SKRIV

Info@copenhagencatering.dk

+45  32 54 01 23.

Eller udfyld nedenstående formular og vi kontakter til dig
inden for 24 timer.

VH. Allan Bo
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Jeg er interesseret i:
*
Antal personer (kuverter)::
*
Dato for arrangement::
*
Evt. besked:
 

Her finder du os

Copenhagen Catering
Melstedvej 21
2770 Kastrup
32 54 01 23
info@copenhagencatering.dk
Kontakt os her »

Om Copenhagen Catering

Copenhagen Catering tilbyder catering og mad ud af huset i hele Stor København 

Vi er din professionelle partner, når der skal leveres catering til alle typer arrangementer.
Vi har 25 års erfaring inden for catering og planlægning fra alt til møde catering, konfrencer, frokost, middage, brylluper m.m. 
  3F     https://okforhold.dk