Menu for uge 15
Mandag d.12.04
Kylling strips BBQ
Med salat og dressing
Tirsdag d.13.04
Boller i karry med ris og grønt
Onsdag d.14.04
Dagens fisk:
Bagt sej filet med spinat, grønt og ost
Torsdag d.15.04
Kalve krebinetter stuvet spidskål
Bagte rodfrugter og ovnbagte kartofler
Fredag d.16.04
Rullesteg med svesker og urter
Flødebagte kartofler med porre og gulerødder
Lørdag d.17.04
Peking And marineret i olie, spya, honning og ingefær
Stegte ris med agurk og appelsin
Søndag d.18.04
Pasta Carbonara med skinke
Bagt tomat salat med oregano
Menu for uge 16
Mandag d.19.04
Gordon Bleu med skinke og ost
Blandet salat og dressing
Tirsdag d.20.04
Hjemmelavet frikadeller med kold kartoffelsalat
Ærte/tomat salat med pesto
Onsdag d.21.04
Dagens fisk:
Wok med ris og rejer i mild chili lime
Torsdag d.22.04
Farsbrød med peberfrugt, tomat og basilikum
Urte sky sauce og krydderbagt kartofler
Fredag d.23.04
Grill medister med bagte tomater
Pesto marineret kartofler, rødkåls salat og dild dressing
Lørdag d.24.04
Svinekotelet i fad med urter og bouillon
Grønsagssalat i persille og citron
Søndag d.25.04
Boller i karry med ris
Bagt grønsagssalat med sort sesam
|