Menu for uge 2
Mandag d.11.01
Bagt landskinke med ostecreme og syltet grønsager
Årstidens salat med og urte creme
Tirsdag d.12.01
Kylling a la Thai med ris
Urtesalt med forårsløg, rød spidskål, lime og mynte
Onsdag d.13.01
Dagens fisk:
Bagt sej med tomat, spinat, gulerod og cheddar
Torsdag d.14.01
Kalkun frikasse med persille, citron og hvidløg
Spinat salat og pasta med persille pesto
Fredag d.15.01
Krebinetter med bagte porre og porre creme
Bagt ris med gulerødder, porre, citron og persille
Lørdag d.16.01
Oksesteg i salvi sky og urter
Ærtesalat med bagte tomater og rugbrøds crumble
Søndag d.17.01
Pølse mix med bacon, løg og æbler
Kartoffel og urte-ragout
Menu for uge 3
Mandag d.18.01
Shawarma med pita og kartoffel både
Årstidens salat med og urte creme
Tirsdag d.19.01
Pasta med små krydder kødboller
Urte-salat med sort sesam
Onsdag d.20.01
Dagens fisk:
Lakse krebinetter med tomat sovs og grønt
Torsdag d.21.01
Kotelet i fad med svampe sovs
Pesto bagte kartofler og bagte grønsager i hvidløg, citron og persille
Fredag d.22.01
Bøf bearnaise med bagte løg
Kartoffel a la creme med urter
Lørdag d.23.01
Boller i karry med ris
Ærtesalat og tomat med feta
Søndag d.24.01
Pasta Carbonara med skinke
Bagt fennikel salat med mozzarella
|